Anul acesta a fost fara indoiala unul al inovatiilor din punct de vedere tehnologic. Industria telefoanelor mobile a tinut prima pagina a publicatiilor IT&C prin lansari rasunatoare, modele cu specificatii si functii extreme si nu in ultimul rand vanzari record, scrie Playtech.
Astfel, in 2011 am avut parte de smartphone-uri in adevaratul sens al cuvantului, telefoane care prin functiile lor ne fac viata mai usoara si mai putin plictisitoare.

Dar destul cu vorbaria, sa trecem la prezentarea topului, in ordinea descrescatoare a numerelor de pe tricou:

Nokia N9

Nokia N9 promitea o noua experienta smartphone, oarecum diferita de cea de pe Android. Noul terminal avea scopul de a resuscita piata telefoanelor inteligente Nokia prin sistemului de operare MeeGo ce ofera o interfata intuitiva, designului simplu dar de efect si nu in ultimul rand datorita functiilor.

Din punct de vedere al dotarilor (ecran AMOLED, procesor 1GHz si camera 8MP), telefonul trece drept unul mediu, dar cand vine vorba de pret acesta “concureaza” cu cele mai noi si mai puternice modele Android: peste 2000 de lei.

Desi promitator, modelul a ajuns tarziu pe piata, iar din punct de vedere al vanzarilor, momentan nu a reusit sa isi depaseasca conditia de: “cobai” finlandez.

Vezi intregul top realizat de site-ul Playtech.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri