Apple ar putea sustine la finalul lunii ianuarie primul eveniment din acest an, in New York, scrie AllthingsD.com citand surse familiare cu situatia. Desi multi asteapta un anunt privind lansarea iPad 3 sau Apple TV, este putin probabil ca evenimentul din ianuarie sa fie destinat lansarii de noi gadget-uri.
Cel mai probabil, evenimentul va fi unul de advertising sau de publishing, desi mai multe amanunte nu sunt inca cunoscute.

Mai multe surse au subliniat ca nu va fi un eveniment de lansare de produs, surse din companie spunand ca noi servicii si produse urmeaza a fi lansate mai tarziu, in 2012. Apple si-a facut un obicei de a lansa produsele importante in campusul companiei, in vara sau toamna.

Surse din companie spun ca rolul central la eveniment va fi al lui Eddy Cue, senior vice president of Internet software and services. Cue conduce in prezent iTunes Store, App Store, iBookstore.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri