Pregatiti-va ca 2012 sa fie inca un an in care vom fi asaltati de gadget-uri moderne, unele dintre ele chiar revolutionare. Unul dintre cele mai asteptate este, cum deja ne-am obisnuit, cea mai noua versiune a iPad-ului Apple. Surse din piata indica faptul ca gadget-ul va avea ecran full HD.
iPad 3
Toate privirile sunt atintite pe viitorul gadget al Apple care, cel mai probabil, se va lansa in prima parte a anului. Cele mai recente speculatii indica faptul ca gadget-ul va avea un ecran cu rezolutie de 2048x1536 pixeli, cel mai probabil produs de Sharp, conectivitate 4G, procesor mai puternic – A6, USB 3.0 si tehnologie NFC (folosita pentru plati fara contact fizic – n.r.). Alte zvonuri indica chiar faptul ca ar putea incorpora si tehnologii 3D, fiind si primul iPad ce va include si sistemul de recunoastere a vocii Siri, implementat in iPhone 4S.

Produsul ar putea fi lansat chiar de ziua de nastere a fondatorului Apple, Steve Jobs, pe 24 februarie. Anterior, data speculativa de lansare era martie 2012. Pretul gadget-ului nu va fi mai redus decat cel al iPad 2 la data lansarii.

Noul gadget al Apple va fi un bun indicator privind capacitatile viitorului iPhone 5.

Citeste mai multe zvonuri privind caracteristicile noului iPad pe TheiPad3.info.

iPhone 5
Apple ar putea dezvalui noul iPhone cu patru nuclee in iunie, urmand sa intre pe rafturi, cel mai probabil, in toamna. Surse din piata spun ca noul terminal va avea un design nou, desi de aceleasi dimensiuni – zvonurile privind ecranul de 5 inci au fost dezmintite de mai multe surse.

Tableta Google
Eric Schmidt, presedintele gigantului american, a sugerat ca Google va lansa propria tableta care sa rivalizeze cu iPad-ul Apple in urmatoarele sase luni. Oficialul companiei a dezvaluit ca “va fi o tableta de cea mai buna calitate” si ca piata ar trebui sa se astepte la o concurenta din ce in ce mai acerba intre Apple si Google Android.

Apple HDTV
Nu trebuie sa fie confundat cu Apple TV, set-top box-ul miniatural al companiei. Apple HDTV va fi propriul televizor, desi cu ecran furnizat de Sharp. Inca nu se cunosc informatii despre pret sau daca va fi 3D, dar trebuie sa va asteptati la sistem de operare implementat. Productia va incepe in primavara anului, lansarea putand avea loc la jumatatea anului curent.

Wii U
Urmatoarea generatie de console Nintendo va avea ecrane touchscreen de 6,2 inci in controlere, acestea urmand a fi sincronizate cu monitorul sau putand fi folosite ca device-uri portabile de gaming. Continutul va putea fi rulat la rezolutii de 1080p. Device-ul ar putea fi lansat in 2012, desi nu exista inca o data exacta.

PSP Vita
Noua consola portabila a Sony se va lansa pe 22 februarie, cu preturi incepand de la circa 160 euro. Procesorul va fi cu patru nuclee, ecranul urmand a avea dimensiunea de 5 inci OLED 960x544. Sony are de infruntat competitie puternica din partea iOS si Android.

Ce gadget-uri v-ati propus sa cumparati in 2012? wall-street.ro va incurajeaza sa comentati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri