ANRC a alocat noi resurse de numerotatie companiilor Atlas Telecom Network Romania, Combridge, Call+, Cellebral, Oxigen Telecom si Vialtex Prodcom.

Pe langa indicativele individuale pentru selectarea transportatorilor, 1088 si 1688 alocate anterior, compania Combridge beneficiaza acum si de 410.000 de numere din domeniul 0Z=03, care vor fi utilizate pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa, si 1.000 de numere pentru servicii oferite prin intermediul numerelor verzi.

Companiile Atlas Telecom Network Romania si Cellebral au primit dreptul de a utiliza cate 3.000 de numere din domeniul 0Z=09, prin intermediul carora vor furniza servicii cu tarif special.

Companiei Vialtex Prodcom i-au fost alocate 1.000 de numere din domeniul 0Z=08 pentru furnizarea de servicii prin intermediul cartelelor preplatite, precum si indicativele individuale pentru selectarea transportatorilor cu ton intermediar - 1058 si fara ton intermediar - 1658.
Call+ a solicitat si a primit 10.000 de numere pentru servicii de telefonie fixa din domeniul 0Z=03 pentru judetul Dolj, 1000 de numere pentru servicii oferite prin intermediul cartelelor preplatite si indicativul 1659 pentru selectarea transportatorilor fara ton intermediar.

De asemenea, companiei Oxigen Telecom i-au fost alocate pentru judetul Timis 10.000 de numere din domeniul 0Z=03 pentru servicii de telefonie fixa, 1000 de numere pentru servicii oferite prin intermediul cartelelor preplatite si indicativul 1681 pentru selectarea transportatorilor fara ton intermediar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri