Apple pregateste o oferta soc pentru a aduce competitia fotbalistica din Anglia pe Apple TV, serviciul de transmisiune live dezvoltat de gigantii americani, informeaza Techradar.com.
Licitatia pentru drepturile de televiziune expira la sfarsitul sezonului 2011/2012 ceea ce inseamna ca Premier League va primi oferte substantiale din sezonul urmator, datorita popularitatii pe care a castigat-o in ultimii ani.

Google, un alt gigant al industriei IT, este interesat de achizitionarea unei “felii” a competitiei din insula pentru a intari disputa dintre serviciul de streaming Google TV si Apple TV.

Televiziunea dezvoltata de Apple s-a luptat pentru a deveni functionala in Marea Britanie, din cauza lipsei de aplicatii pentru transmisiuni live, in timp ce Google TV a fost un complet dezastru peste ocean chiar inainte de lansarea sa din Regatul Unit.

Apple TV ofera in prezent abonamente la competitiile de baseball (Major League Baseball), hochei (National Hockey League) si baschet (NBA) din Statele Unite.


Foto: gather.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri