Sub inaltul patronaj al Guvernului Romaniei, va avea loc marti 14 martie 2006, decernarea Premiilor IT&C ale Romaniei pentru anul 2005, reprezentand recunoasterea de catre industria autohtona a valorilor ce s-au impus in decursul anului trecut.

Ravnitele trofee de cristal ale industriei IT&C sunt decernate in urma unui proces de selectie elaborat, in care cele mai reprezentative produse si proiecte sunt votate chiar de membrii bransei. In urma procesului de votare, printre nominalizatii in ordine alfabetica la Premiile IT&C pentru anul 2005, regasim intr-o ordine aleatoare multe nume cunoscute de pe piata IT&C.

La categoria Personalitatea anului, din voturile comunitatii au iesit urmatorii nominalizati: Dan Bedros, Irina Socol, Richard Anderson. Daca la categoria: Cel mai bun produs software printre nominalizati regasim BitDefender 9 Internet Security SOFTWIN, la categoria: Cel mai bun integrator al anului regasim Serviciul public al apelurilor de urgenta 112 ERICSSON sau Sistemul Informatic Integrat SIVECO APPLICATIONS - SIVECO .La categoria: Cel mai semnificativ client al industriei IT&C, printre nominalizati regasim: Banca Comerciala Romana.

Comunitatea IT&C din Romania a mai votat de asemenea si pentru urmatoarele categorii, unde printre nominalizati vom regasi firme cu un mare prestigiu dupa cum urmeaza: Cel mai bun serviciu de comunicatii (Implementarea unei retele 3G complete SIEMENS, Serviciile 3G CONNEX); Proiectul cu cel mai bun continut educational (Bursele Connex pentru liceu CONNEX VODAFONE, Programul Parteneri pentru Educatie MICROSOFT); Cel mai inovativ produs romanesc (AXIGEN Mail Server GeCAD)

Decizia privind Premiul de excelenta pentru intreaga cariera'' apartine in exclusivitate juriului. Decizia pentru Cea mai mare investitie in domeniul IT&C'' este luata tot de juriu, pe baza propunerilor companiilor fundamentate cu documente doveditoare privind valoarea baneasca a investitiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri