Viitoarele dispozitive portabile ale companiei Lenovo Group vor integra tehnologia Thunderbolt, disponibila in acest moment numai pe laptopurile celor de la Apple, beneficiind totodata de cea mai noua generatie de procesoare dezvoltate de Intel, informeaza pcworld.com.
ThinkPad X1 Hybrid, despre care Lenovo spune ca va fi cel mai subtire laptop al companiei, va fi unul din primele modele care va beneficia de noile tehnologii. ThinkPad S430, un nou laptop dezvoltat de Lenovo va fi primul laptop al companiei care va dispune de tehnologia Thunderbolt, o conexiune de doua ori mai rapida decat actualul USB 3.0.

[ Vezi aici ce caracteristici prezinta tehnologia Thunderbolt ]

In ceea ce priveste procesoarele, Intel a anuntat recent ca microcipurile dezvoltate de gigantul american vor fi disponibile pe piata in prima parte a acestui an. Printre avatajele pe care le vor avea noile procesoare se numara un consum de energie mult mai mic decat precedentele modele si o performanta mai buna a placii grafice integrata direct pe procesor.

Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Hybrid, adresat mediului de afaceri, va avea un pret de 1.600 dolari si va fi disponibil in unele tari in cel de-al doilea trimestru al acestui an. Notebookul, cu o greutate de 1,8 kg va fi prezentat la evenimentul CES 2012 desfasurat intre 10 si 13 ianuarie in Las Vegas.


Foto: t3.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri