Producatorii unei mici figurine-papusi ce seamana izbitor cu fondatorul Apple, Steve Jobs, sunt amenintati de gigantul IT ca vor fi dati in judecata, spun surse familiare cu situatia citate de Telegraph.co.uk.
Figurina de 12 inci, care vine echipata cu blugi si puloverul negru “marca Steve Jobs”, a fost creata de compania chinezeasca In Icons si ar urma sa fie lansata in februarie. Se pare insa ca eforturile lor se lovesc de protestele Apple si de o posibila chemare in instanta din partea producatorului iPhone-ului.

Apple considera ca drepturile privind imaginea lui Steve Jobs le apartin.

Site-ul de retail eBay vinde deja papusa, pretul fiind de 135 dolari fiecare. Pretul normal din retail ar trebui sa fie, in februarie, de 100 $.



Figurina vine cu o pereche de ciorapi negri, ochelari, o curea de piele, doua mere (unul cu o muscatura), un scaun si un “One More Thing” (si inca ceva – sintagma folosita des de fostul sef Apple, decedat anul trecut – n.r.) pe fundal.

Cum comentati incidentul? Considerati ca Apple are dreptul de a da in judecata firma chinezeasca?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri