Operatorul telecom O2 a anuntat ca intentioneaza sa asigure internet wireless gratuit in doua cartiere londoneze, realizand astfel cea mai mare zona cu internet wi-fi gratuit din Europa, scrie cotidianul Wall Street Journal citat de Mediafax.
Introducerea de internet gratuit in cartierele Kensington-Chelsea şi Westminster, unde se afla un numar mare de atractii turistice, este deosebit de importanta in perspectiva numarului mare de persoane care urmeaza sa viziteze Londra in aceasta vara pentru Jocurile Olimpice.

Anterior, autoritatea pentru transport din Londra a anutat ca va instal hotsport-uri cu internet wi-fi in circa 120 de statii de metrou pana in vara.

O2, partea grupului Telefonica, intentioneaza sa instaleze internet wireless gratuit in anumite zone şi sa extinda ulterior pentru a acoperi in intregime cele doua cartiere. Toate costurile vor fi suportate din publicitatea generata pe pagina de internet a serviciului, a precizat compania.

Internetul gratuit va opera cu viteze de 1-5 MB/s şi va putea sa faca fata traficului intens, a spus un purtator de cuvant.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri