SAP Romania, subsidiara locala a celui mai mare producator de software de business la nivel mondial, a inceput angajarile pentru centrul de consultanta SAP Nearshore Center din Timisoara, unde va angaja peste 60 de persoane pana la sfarsitul anului. Aproximativ 80% dintre angajari se vor realiza prin intermediul propriului programul de recrutare, SAP Academy, desfasurat pe plan local.
Nearshore Delivery Center (NSC) Timisoara este al doilea centru de consultanta si servicii pe care SAP Romania il inaugureaza pe plan local, dupa cel din Capitala, si numara in prezent 22 de angajati, majoritatea dintre acestia fiind recrutati prin intermediul SAP Academy.

„Pentru urmatoarele 6 luni estimam sa recrutam un numar de 35 de persoane in centrul nearshore din Timisoara, iar la finalul anului sa avem un numar de peste 80 de specialisti. Aproximativ 80% dintre viitorii angajati vor fi recrutati prin intermediul programului propriu de recrutare”, a declarat Gheorghe Olteanu, directorul SAP Nearshore Center Romania.

SAP Academy este organizat trimestrial si presupune parcurgerea unor traininguri de specialitate si sustinerea unor examene pentru obtinerea certificarii SAP.

Angajatii NSC Timisoara sunt implicati in furnizarea de consultanta IT si implementare de servicii in principal pentru clienti din Austria, Elvetia si Germania, dar si catre clienti din restul statelor din Europa de Vest.

„Candidatii pentru posturile deschise in cadrul NSC Timisoara trebuie sa fie absolventi de facultate, sa aiba cunostinte economice si tehnice solide si sa cunoasca cel putin doua limbi straine, dintre care una obligatoriu limba engleza. De asemenea, este nevoie de abilitati de comunicare si orientare spre eficienta”, a adaugat Olteanu.

Inaugurarea centrului din Timisoara face parte din strategia companiei germane de extindere a serviciilor de consultanta oferite din Romania, dupa ce, in noiembrie anul trecut, SAP AG a inuagurat la Bucuresti primul Nearshore Center Delivery la nivel european.

In prezent, in cadrul NSC Bucuresti si Timisoara lucreaza peste 125 de consultanti premium care asigura servicii la cele mai ridicate standarde pentru clienti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), iar obiectivul declarat este acela de a alcatui o echipa de 400 de profesionisti pana in 2014.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri