Compania telecom Euroweb Romania anunta schimbari majore in structura echipei sale manageriale, prin inlocuirea lui Laurentiu Stan, care a ocupat functia de director general al companiei in ultimii 9 ani, cu Stuart Evers. (foto)
Decizia de schimbare a conducerii operatorului roman de telecomunicatii apartine Grupului Turk Telekom si face parte din strategia generala a Grupului. Euroweb Romania a devenit parte a Grupului Turk Telekom in 2010, odata cu achizitia diviziei Invitel International de catre operatorul turc de telecomunicatii.

Stuart Evers, noul director general al Euroweb Romania, activeaza in telecomunicatii de peste 15 ani, perioada in care a reusit sa castige o experienta multinationala in cadrul mai multor companii importante, confruntandu-se de fiecare data cu piete diferite ca si caracteristici si puternic concurentiale.

„Euroweb Romania reprezinta cu siguranta o noua provocare pentru mine”, declara Stuart Evers. „Cu toate acestea, este o provocare careia sunt incantat sa ii fac fata, intrucat am avut ocazia pe parcursul carierei mele sa ma confrunt cu mare parte din piata de telecomunicatii din Europa de Sud-Est si de aceea sunt convins ca, alaturi de echipa pe care am gasit-o in Euroweb, voi aduce o viziune noua si voi pune accent pe inovatie. Piata din Romania este cu siguranta una dura si foarte competitiva, insa reprezinta un mediu in care Euroweb poate creste”, mai spune el.

Euroweb Romania este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania, cu afaceri de 10 milioane de euro in 2010 si profit net de 770.000 de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri