Grupul CG&GC, furnizor de echipamente si solutii IT&C, servicii de consultanta si de finantare, a devenit Business Partner Konica Minolta, ca urmare a rezultatelor foarte bune obtinute pe parcursul anului 2005.

Konica Minolta este unul din liderii mondiali pe segmentul copiatoarelor color, care in Romania a reusit in 2005 o crestere cu peste 214% a volumului vanzarilor de echipamente pe acest segment. De asemenea, compania a inregistrat un progres semnificativ in ceea ce priveste imprimantele laser color, segment in care a vandut de doua ori mai multe echipamente fata de anul 2004.

Innoirea gamei in proportie de peste 80%, tehnologiile inovatoare introduse la echipamentele care poarta noul brand bizhub si serviciile de intretinere au dus la o crestere semnificativa a vanzarilor de echipamente Konica Minolta.

In 2006, datorita noului statut obtinut la doar 6 luni de la intrarea in programul de parteneriat si a facilitatilor suplimentare pe care le poate oferi clientului, CG&GC IT SA se asteapta la dublarea cifrei de vanzari.

Printre beneficiile pe care compania le ofera acum clientilor, putem mentiona preturile foarte atractive si serviciile de asistenta financiara extrem de avantajoase, in special pentru echipamentele destinate mediului de afaceri, cu viteze pornind de la 25cpm, alb-negru si color.

“Pentru noi, consolidarea parteneriatului reprezinta o oportunitate de a oferi echipamentele liderului mondial pe segmentul copiatoarelor color la preturi avantajoase, prin servicii de finantare, alaturi de serviciile pentru intretinere si mentenanta certificate prin ISO 9000 de catre TUV Germania. Datorita statutului Business Partner, le putem oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona echipamente Konica Minolta in rate fixe egale, pe o perioada de 1-3 ani, cu avans de 20% si fara dobanda.”, a declarat Cristian Stanescu, Director Vanzari CG&GC IT .

CG&GC este partener cu drepturi depline de service pe toata gama de produse, continuand strategia de a asigura service autorizat de catre producator pentru toate brandurile din portofoliu. In prezent, compania are certificari de service pentru echipamente Toshiba, Fujitsu Siemens Computers, Panasonic, Brother iar din acest moment de catre Konica Minolta.

Dl. Cristian Zamfirescu, Director de Vanzari al Konica Minolta Business Solutions Romania apreciaza ca “evolutia in Romania a Konica Minolta este strans legata de cea a partenerilor sai, dezvoltarea canalului de vanzari indirecte fiind una din prioritatile strategiei noastre de crestere pe termen mediu si lung, iar rezultatele deosebite pe care compania CG&GC le-a avut anul trecut o claseaza intre principalii nostri parteneri”.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »