Gala Premiilor "e-Finance" si-a desemnat castigatorii anului 2005. Anul acesta au fost acordate premiile pentru activitatile esentiale din lumea afacerilor si finantelor electronice ale anului 2005: Internet banking, e-outsourcing, e-products/services, e-solutions, e-transactions, e-impact si e-people. Castigatoarea anului 2005 este Irina Socol, director general al companiei SIVECO Romania.

Irina Socol a reamintit cele doua momente de rascruce ale anului 2005 pentru SIVECO Romania: atragerea celei mai importante investitii in domeniul IT din Romania de pana acum (prin includerea in actionariatul companiei a fondurilor strategice de investitii Intel Capital si Enterprise Investors) si obtinerea de catre lectiile interactive multimedia AeL a celei mai importante distinctii internationale obtinute de un produs software romanesc - locul 1 la Mondialele IT (World Summit Award din cadrul World Summit for Information Technology, Tunis, noiembrie 2005).

In cadrul categoriei "e-people" au fost nominalizate personalitatile cu cele mai importante contributii in domeniul financiar-bancar si IT&C, a caror activitate a generat o schimbare de perceptie, de atitudine si care reprezinta un punct de referinta in acest sector de activitate.