Tehnologia dual-core garanteaza performanta superioara a computerului, consumul redus de energie si mai ales procesarea eficienta a mai multor task-uri in acelasi timp. De exemplu, sistemul poate rula un joc 3D sofisticat in timp ce se arhiveaza fisiere audio, pastrand acelasi indice calitativ.

De asemenea, chipset-ul 945 Express ofera procesorului Intel® Pentium® D 805 suport pentru caracteristici precum sunetul surround, imaginile de inalta definitie si capacitatea de procesare grafica sporita.

Astfel, noul sistem dual core este o solutie potrivita pentru cei ce doresc un nivel superior de procesare a aplicatiilor audio, video, jocuri si chiar design digital. in plus, capacitatea harddisk-ului de 160 GB, permite stocarea unei mari cantitati de informatii ce poate fi rapid accesata.

K Tech – Ultra PRO este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Romania, oferind clientilor sai accesul la produse si servicii de inalta calitate, la brand-uri internationale recunoscute si apreciate.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »