Transformandu-se oficial in Ask.com, fostul site de cautari Ask Jevees si-a dezvaluit noua pagina principala cu un nou logo, o interfata simplificata si noi unelte inclusiv harti si instructiuni de orientare avansate, cautare enciclopedica si cautare desktop bazata pe Web.
Ask.com prezinta transformari minime de design, cu un logo rosu pe un fundal alb, casuta de cautare si un nou "toolbox" personalizabil cu shortcut-uri la 10 unelete de cautare precum harti, imagini, meteo, dictionar si cautare locala.

Ask.com si-a imbunatati uneltele sale de instructiuni pentru orientare si maps adaugand directii de mers, puncte de locatie care recalculeaza automat directiile, posibilitatea de a adauga cu un singur click drept un punct de pe harta la o ruta, fotografii aeriene ce pot fi combinate cu imaginile obisnuite ale straziilor, posibilitatea de a tiparii fotografiile aeriene in schimbul unei taxe.

Noile unelte includ cautare enciclopedica care afiseaza raspunsuri directe din Wikipedia, Houghton Miffin si altele si cautare desktop bazata pe Web pentru gasirea informatiilor de pe hard drive-ul computerului. Compania ofera deja o aplicatie de sine statatoare de cautare desktop.

Pe langa noul design si noile unelte, site-ul va incerca sa se deosebeasca de competitorii sai prin mai putine reclame si rezultate platite afisate, dupa cum au declarat executivii Ask.com.
Motorul de cautare, pozitionat al cincilea, de cativa ani trece printr-o perioada de restructurare. Anul trecut a fost achizitionat de IAC/InterActive Corp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri