Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat cea de-a treia editie a Orange First Step, program de practica adresat studentilor si masteranzilor.
Programul cuprinde trei sesiuni de practica: sesiunea de Paste (2-30 aprilie), sesiunea de vara (iulie, august, septembrie) si sesiunea de Craciun (decembrie 2012).

Pentru a se inscrie la prima sesiune din aprilie, care va avea loc in departamentul retail, studentii si masteranzii trebuie sa completeze formularul de pe site-ul www.orange.ro/first-step/ pana la 2 martie 2012. Toti cei care vor fi selectati pentru locurile de practica, vor fi invitati in Bucuresti pentru a participa la un training despre compania Orange, precum si la un workshop despre cariera.

Pe toata durata programului de practica, studentii vor fi asistati de un tutore.

La finalul perioadei de practica, absolventii vor primi o adeverinta de practica pe care o pot folosi la facultate. In plus, cei mai dedicati pot primi de la mentorii personali recomandari pentru viitoarele oportunitati de angajare si o diploma pentru implicarea in acest program.

„Extinderea programului Orange First Step vine ca raspuns la numarul mare de solicitari primite din partea studentilor (... ). Acesta reprezinta o experienta valoroasa pe care o pot adauga in CV si care le va da pe viitor o sansa mai mare la angajare" a declarat Ioana Marcu, director de resurse umane in cadrul Orange Romania.

Compania mai organizeaza anual siOrange Educational Program, un parteneriat de traditie cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, prin care studentii beneficiaza de burse si de cursuri de specialitate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri