Sony Corp. are in vedere o investitie masiva in construirea unei fabrici de asamblare a televizoarelor LCD, cea mai plauzibila varianta fiind cea a unei asocieri cu producatorul Samsung, informeaza Reuters. Aceasta investitie este menita sa creasca considerabil numarul televizoarelor LCD a caror cerere este foarte mare, fiind necesara o noua linie de asamblare pentru noul model Sony Bravia.

Potrivit presei nipone, investitia se va ridica la aproximativ doua miliarde de euro, aceasta fiind al doilea parteneriat intre cele doua companii, dupa colaborarea din 2004 pe acelasi segment, valoarea investitiei ridicandu-se la 1,7 miliarde de euro. Daca ne uitam la cresterea cererii, trebuie sa decidem care va fi urmatoarea noastra investitie. Va fi la fel de mare ca precedenta sau e posibil sa fie mai mare. Inca nu stim, a declarat presedintele Sony Corp., Fujio Nishida.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri