66% dintre tinerii intre 24 si 34 de ani au smartphone-uri insa si cei cu varste intre 55-64 ani, dar care au venituri de peste 100.000 $/an detin telefoane inteligente, conform unui studiu Nielsen care reliefeaza corelatia dintre varsta, venituri si detinerea de smartphone.
Penetrarea smartphone-urilor in SUA a fost de 48% in ianuarie, conform Nielsen care a chestionat 20.000 de consumatori americani. Cei cu varste de peste 55 de ani dar cu venituri mari detin smartphone-uri in acelasi procent cu cei cu varste intre 35-44 ani dar cu venituri mai mici (35-75.000 dolari/an).

Per total, consumatorii trec din ce in ce mai repede de la telefoanele mobile traditionale la smartphone-uri. In ultimele trei luni, peste 50% dintre cei ce doreau sa isi cumpere un nou mobil au ales smartphone. Daca ne uitam la grupa de varsta 24-34 ani, procentajul este mai mare, de 80%.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri