Mac mini este devine oferta a Apple care face tranzitia la procesoarele Intel, dupa ce Apple a anuntat doua noi versiuni ale mini desktop-ului.
Apple sustine ca noile sisteme ofera o performanta de patru ori mai ridicata decat predecesoarele lor.

Mac mini entry-level este dotat cu un cip 1.5GHz Intel Core Solo - fiind primul Mac fara un procesor dual-core. Alte specificatii ale modelului mini entry-level includ 512MB de RAM, un hard drive de 60GB si un drive Combo (DVD-ROM/CD-RW). Aceasta configuratie se vinde la un pret de 599$, cu o crestere de 100$ fata de Mac PowerPC cu un cip de 1.25GHz G4.

Celalalt sistem Mac mini ruleaza cu un procesor de 1.67GHz Core Duo. Si acesta este dotat cu 512MB de memorie, un hard drive de 80GB si un drive 8x SuperDrive (DVD+RDL/DVD, RW/CD-RW). Acesta se vinde la un pret de 799$.

Ambele modele Mac mini includ 10/100/1000 BASE-T Gigabit Ethernet, conectivitate wireless AirPort Extreme incorporata, Bluetooth 2.0+EDR incorporat si patru porturi USB 2.0. Conexiunile audio si video includ o interfata DVI si un adaptor VGA-out cat si iesiri digitale si analoage pentru conectare la un sistem stereo.

De asemenea, noile Mac mini mai prezinta si un nou port infrarosu pentru a functiona cu Apple Remote si suporta o versiune imbunatatita a FrontRow, aplicatia de management multimedia lansata anul trecut. Noua versiune a FrontRow permite clientilor sa acceseze biblioteci iTunes si iPhoto shared precum si video din intreaga casa via Bonjour.

Mac mini devine a treia oferta hardware a Apple cu cipuri Intel, dupa lansarile anterioare din acest an a iMac Core Duo si a laptop-ului MacBook Pro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri