Grecii de la Cosmote au pornit cu dreptul pe piata romaneasca, reusind in primele trei saptamani de prezenta in Romania sa isi dubleze numarul clientilor
Cosmote Romania - fostul operator de telefonie mobila Cosmorom - a inregistrat, la finele anului 2005, aproape 50.000 de clienti, din care 30.000 sunt clienti noi castigati in primele trei saptamani de la lansarea sa pe piata, a anuntat joi directorul general al Cosmote Romania, Nikolaos Tsolas, citat de Rompres.

2.000 de minute lunar, trei euro

In acelasi timp, Cosmote a mai anuntat lansarea unei noi oferte pe piata romaneasca pentru serviciile prepaid, prima extraoptiune cu minute incluse. Oferta cuprinde 2.000 de minute lunar, pe cartela Cosmote, catre orice numar din reteaua proprie cu numai trei euro pe luna.

"Aceasta noua oferta permite utilizatorilor noi dar si celor existenti ai cartelei Cosmote sa vorbeasca lunar, pentru numai trei euro 2.000 de minute (peste 33 de ore) in reteaua Cosmote, pe o perioada de 12 luni de la data activarii cartelei, la orice ora din zi si din noapte", a declarat Costa Kapetanopoulos, director de marketing si comunicare Cosmote Romania.

Cartele Cosmote pot fi achizitionate in perioada 2-31 martie 2006, de la oricare din cele 9.000 de puncte de vanzare la nivel national, inclusiv prin retele Germanos, Romtelecom si magazine Cosmote. Convorbirile in alte retele sunt taxate cu 16 eurocenti /minut confrom tarifelor Cosmote pentru serviciile prepaid. in cazul in care cele 2.000 de minute sunt consumate, utilizatorul poate vorbi cu 10 eurocenti/minut in retea cu un numar favorit.

Conducerea companiei a precizat ca extraoptiunea de 2.000 de minute pe luna este o solutie care vine in completarea ofertei existente de 100 de mesaje scrise lunar pentru 1,5 euro pe cartele Cosmote.

Cosmote vizeaza un grad de acoperire de 70%

Directorul general al Cosmote considera ca acest trend de crestere a numarului de clienti va continua si in 2006. In prezent Cosmote Romania continua sa faca investitii pentru dezvoltarea si extinderea retelei de acoperire la nivel national care va ajunge, potrivit estimarilor, la 90% din populatia Romaniei si 70% in ceea ce priveste aria geografica, pana in iunie 2006.

"In prezent, gradul de acoperire este de 80% la nivelul populatiei si 55% din aria geografica, dar vom continua investitiile in acest sens, pentru a ne apropia de ceilalti operatori de telefonie mobila. Numai in lunile ianuarie si februarie am instalat 150 de noi statii", a mai spus Tsolas.

Cosmote Romania are in prezent 400 de angajati, numarul acestora fiind estimat sa creasca la 600 pana la sfarsitul lunii iunie 2006. Grupul Cosmote, listat la bursele din Atena si Londra, a inregistrat o crestere a veniturilor nete din servicii cu 10 la suta in trimestrul patru al anului 2005 fata de 2004. Cosmote are peste 4,5 milioane de clienti in Grecia si mai mult de 7,9 milioane de clienti in Europa de Sud-Est. Cosmote activeaza si pe piata din Bulgaria, Albania si Macedonia prin companiile GloBul, AMC si Cosmofon.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri