Oficialii gigantului Google, cel mai utilizat motor de cautare din lume, nu reusesc sa se puna de acord in privinta viitorului companiei in urmatorii ani. Astfel, Presedintele executiv al celor de la Google, Eric Schmidt, a declarat joi ca viitorul companiei nu este atat de sumbru precum cel prezis de George Reyes, directorul financiar al companiei americane.

In opinia lui Schmidt, citat de cotidianul L.A.Times, viitorul reprezinta o oportunitate imensa de care Google va profita din plin. El si-a argumentat predictia prin telul companiei americane in urmatorii ani, acela de a fi lider pe piata distribuitorilor de publicitate, indiferent de canalul media. In cativa ani vom sa fim prezenti pe fiecare segment. Declaratile sale s-au resimtit imediat pe bursa Nasdaq, cotatile unei actiuni Google crescand cu 3,2 procente, pana la valoarea de 376.45 de dolari.

Declaratiile lui Schmidt au calmat investitorii si analistii pietei de profil, care s-au aratat ingrijorati de remarcile lui George Reyes, acest fapt fiind resimtit si pe bursa, la momentul respectiv actiunile suferind cea mai mare depreciere, (13%) inregistrata in istoria companiei. Reyes declarase cu cateva zile in urma ca Google isi va incetini cresterea in urmatorii ani, compania fiind nevoita sa caute si alte surse de venit, suplimentare celor aduse din plasarea publicitatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri