IT-ul si telecomunicatiile sunt domeniile cu cele mai multe pozitii deschise la Angajatori de Top, cel mai important targ de cariera din aceatsa primavara. Printre companiile care cauta cei mai multi oameni se numara Wipro Technologies care angajeaza 100 de oameni, Bitdefender care vrea 40 de oameni si 1&1 Internet Development care are disponibile 30 de locuri de munca.
Angajatori de Top va avea loc in perioada 30-31 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, iar la eveniment vor participa peste 90 de companii, cele mai multe locuri de munca disponibile fiind in domeniile IT, Telecom, outsourcing si consultanta.

Wipro Technologies vrea sa isi mareasca numarul de angajati cu aproximativ 100 pana la sfarsitul verii.

"Majoritatea pozitiilor sunt de ingineri pentru procese de support tehnic sau helpdesk. De asemenea, avem mai multe oportunitati pentru absolventii
de studii economice. In ambele cazuri, o a doua limba straina vorbita la un nivel avansat constituie un avantaj. Cautam in general vorbitori de germana, italiana, portugheza, spaniola, olandeza, franceza, suedeza sau rusa” explica Oana Popa, manager in domeniul recrutarii in cadrul Wipro Technologies.

Cine angajeaza in IT&C

Printre companiile din IT&C si outsourcing prezente la targ se numara Microsoft, Intel, Bitdefender, Ixia, Oracle, Infineon Technologies Romania, Electronic Arts, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, DigitalOptics, Gameloft, StarStorage, Google, Ericsson, Huawei Technologies, Luxoft Romania, RCS&RDS, Radcom, Orange, Accenture, Genpact, HP, Stefanini, WNS Romania, Competence Call Center, CGS - Computer Generated Solutions, Webhelp si Wipro Technologies

“Bitdefender este in permanenta in cautare de talente. In Romania avem deschise 40 de pozitii in echipele tehnice, servicii suport catre client, online, comunicare, atat pentru cei cu experienta deja dovedita dar si pentru cei care au abilitati ce pot fi ulterior dezvoltate lucrand in cadrul proiectelor Bitdefender. Pe langa specialisti, cautam si tineri pentru stagii de pregatire, studenti din facultatile de profil IT&C, care pe o perioada de trei luni vor putea sa ia contact cu modul de lucru dintr-o companie precum si cu tehnologiile dezvoltate in Bitdefender”, spune si Cristina Visan, HR Generalist in cadrul producatorului de software.

Pe de alta parte, compania 1&1 Internet Development are disponibile 30 locuri de munca, dintre care jumatate sunt mid-level, 30% entry level, iar restul senior.

„Departamentele de dezvoltare software, asigurarea calitatii, managementul de proiect, experienta utilizatorului, dezvoltarea de produs, sunt cele pentru care cautam personal, cu orientare catre inovatie, deschidere spre invatare si adaptare rapida la un mediu dinamic”, afirma Wolfgang Gunne, director general al 1&1 Internet Development.

Peste 3000 de locuri de munca

Companiile prezente la targ ofera peste 3000 de locuri de munca. Departamentele cu cele mai multe pozitii oferite sunt celede contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare si mentenanta software, logistica, vanzari si relatii cu clientii.

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 30 martie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 31 martie intre orele 10.00-17.00 Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in recrutarea de personal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri