Flanco inaugureaza noul concept de magazin si in Sibiu, extinzand numarul punctelor de vanzare care beneficiaza de optiunea de testare a tuturor produselor inainte de achizitie la 8 centre in Romania.
Noul magazin dispune de o suprafata totala de 1.200 mp, dubla fata de suprafata de 600 mp a vechiului amplasament, iar investitia in amenajare si stocuri s-a ridicat la aproximativ 750.000 euro.

Toate produsele din noul magazin sunt in permanenta in functiune si pot fi testate. Magazinul dispune de o echipa de 17 consilieri de vanzari, specializati in diversele categorii de produse aflate la raft (IT, electronice, electrocasnice, accesorii si consumabile).

Noul magazin Flanco din Sibiu este pozitionat, la fel ca cel anterior, in Complex Shopping City, Str. Sibiului, 5A. Retailer-ul mai detine in Sibiu un magazin in galeria Carrefour.

“In acest an continuam investitiile in dezvoltarea retelei de magazine, mizand pe faptul ca implementarea noului concept de magazin sporeste traficul, creste calitatea timpului petrecut de clienti in magazine si, in final, creste cifra de afaceri”, a declarat Gabriel Peres, sales director Flanco.

Retailer-ul estimeaza pentru acest an investitii de 3,5 milioane euro, destinate deschiderilor si amenajarilor de magazine si prognozeaza pentru intreg anul 2012 atingerea unei cifre de afaceri de 140 de milioane de euro, fata de 110 milioane de euro in 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri