BIittnet Systems, companie ce activeaza in sectorul de Network Training din Romania, a vandut 24% din companie lui Razvan Capatina, business-angel roman cu o experienta de peste 10 ani in domeniul marketingului si al publicitatii.

Investitia a avut loc ca urmare a participarii la editia din 23 noiembrie 2011 a VentureConnect.

In prezent, cifra de afaceri Bittnet Systems atinge 500.000 euro anual iar conform estimarilor din cadrul companiei aceasta va depasi 8.000.000 euro in urmatorii cinci ani.

Investitia primita sustine dezvoltarea companiei facand trecerea la o noua etapa strategica prin activarea unui proces mai amplu de dezvoltare operationala in cadrul Bittnet.

“Este a doua investitie realizata prin intermediul VentureConnect dupa TJobs.ro, interesul aratat pentru domeniul tehnologiei fiind incurajator. Prin urmare, activitatile propuse de VentureConnect pentru acest an devin firesti si necesare unei comunitati antreprenoriale in continua diversificare si in plina recunostere in mediul de afaceri national si international”, mentioneaza Ana Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran si membru fondator al Fundatiei VentureConnect.

Urmatoarea intalnire VentureConnect este programata pentru 31 mai 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Tranzactie pe piata de retail: Mega Image preia reteaua locala Zanfir