Vanzarile de tablete vor ajunge anul acesta la circa 120.000 de unitati, triplu fata de anul precedent, considera Alexandru Dragoiu, director general al Rosal Import Export, compania care detine marca de produse electronice E-Boda. Producatorul a lansat propria tableta la un pret recomandat de 650 de lei.
Tableta Impresspeed E1 ruleaza pe Android 2.3 Gingerbread (upgradabil in curand la versiunea 4.0, conform oficialilor companiei – n.r.), are 4 Gb memorie interna, slot microSD, 512 Mb RAM si vine cu un procesor dual core Cortex A8 de 1 GHz. Tableta are 7 inci.

Compania estimeaza ca in cel mai bun caz vor vinde anul acesta circa 12.000 de tablete, acoperind 10% din piata. In cazul cel mai rau, vor comercializa doar 7.000 de unitati.

Tableta poate fi achizitionata de la Altex, Flanco, Domo, Media Galaxy si eMag. In curand, aceasta va fi disponibila si la alti retaileri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri