Clientii prepaid si abonatii Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, pot oferi minute si mesaje scrise celor care utilizeaza o cartela preplatita, a anuntat compania.

„Utilizatorii pot alege sa reincarce de la distanta cartela prepaid folosita de rude sau prieteni. Produsul este foarte potrivit pentru parintii care doresc sa reincarce cartelele copiilor sau pentru cei care reincarca cartelele parintilor lor”, a declarat Gabriel Ionita, manager senior pentru dezvoltarea produselor si serviciilor in cadrul Cosmote Romania.

Acest serviciu este disponibil prin intermediul unui apel la *100# sau 1234 (apel gratuit) sau cu un apel la *555*6*numarul reincarcat# (cu exceptia reincarcarii lunare).

Serviciul „ForYou 3075” este disponibil pentru 6 euro credit (fara TVA) si permite utilizatorilor sa ofere 3.000 de minute in retea, 3.000 de SMS-uri in retea, 75 minute nationale/internationale, 75 SMS-uri nationale. Acestea sunt valabile timp de 30 de zile, cu o perioada de valabilitate a contului de 45 de zile si o perioada de gratie de 45 de zile. Suma de 6 euro (fara TVA) va fi adaugata la urmatoarea factura a clientului pe baza de abonament, in timp ce utilizatorii prepaid vor plati din creditul existent, TVA-ul fiind platit la achizitionarea cartelei sau la reincarcare.

Un abonat poate oferi minute si SMS-uri unui cont prepaid sau sa activeze reincarcarea lunara. Aceasta permite abonatului o incarcare “For You 3075” pentru un singur SIM card preplatit.

Clientii prepaid pot reincarca pentru cat de multi utilizatori doresc si de cate ori doresc, in timp ce abonatii trebuie sa ia in considerare valoarea maxima permisa pentru reincarcare pentru fiecare dintre ei.

Cosmote Romania avea aproximativ 6,5 milioane de clienti la finalul lui decembrie anul trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Metrorex introduce de astazi cartela cu o calatorie