Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Zsolt Nagy a prezentat cadrul general al pietei IT&C din Romania si rata de crestere importanta realizata in 2005. “Piata IT&C din Romania a crescut in 2005 cu 14% (conform EITO), o rata de crestere importanta pentru regiune”.
Legat de evolutia investitiilor in IT&C Zsolt Nagy a declarat: “Anul trecut in CeBIT am pornit discutii pentru proiecte de investitii, unele din ele fiind in acest moment concretizate.”

K.Y. Lee Chairman BenQ Corporation a declarat in cadrul intalnirii “Vom analiza cu atentie Romania pentru posibile planuri de investitii in Europa de Est in perioada urmatoare.“

“BenQ a investit de curand in construirea unei linii de productie in Cehia iar in Polonia exista un centru de cercetare si dezvoltare al BenQ Mobile si un site de sales, marketing si suport cu peste 300 de angajati” a declarat Michael Borze, Managing Director pentru Europa Centrala si de Est.

BenQ prezinta la editia 2006 a CeBIT o gama de produse high definition ce incoporeaza ultimele tehnologii. “Exploring Hi-Def Enjoyment” este sigla sub care BenQ va oferi o privire spre stilul high definition de astazi.