Prima zi a editiei CeBIT 2006, eveniment anual de referinta al industriei IT, a insemnat pentru BenQ lansarea unei game impresionante produse noi. Deschiderea evenimentului de la Hanovra a insemnat si vizita delagatiei Romaniei la standul BenQ din Hala 1 Stand A39. Cu aceasta ocazie BenQ a anuntat posibilitatea derularii unor noi proiecte de investitii in Europa de Est.
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Zsolt Nagy a prezentat cadrul general al pietei IT&C din Romania si rata de crestere importanta realizata in 2005. Piata IT&C din Romania a crescut in 2005 cu 14% (conform EITO), o rata de crestere importanta pentru regiune.
Legat de evolutia investitiilor in IT&C Zsolt Nagy a declarat: Anul trecut in CeBIT am pornit discutii pentru proiecte de investitii, unele din ele fiind in acest moment concretizate.

K.Y. Lee Chairman BenQ Corporation a declarat in cadrul intalnirii Vom analiza cu atentie Romania pentru posibile planuri de investitii in Europa de Est in perioada urmatoare.

BenQ a investit de curand in construirea unei linii de productie in Cehia iar in Polonia exista un centru de cercetare si dezvoltare al BenQ Mobile si un site de sales, marketing si suport cu peste 300 de angajati a declarat Michael Borze, Managing Director pentru Europa Centrala si de Est.

BenQ prezinta la editia 2006 a CeBIT o gama de produse high definition ce incoporeaza ultimele tehnologii. Exploring Hi-Def Enjoyment este sigla sub care BenQ va oferi o privire spre stilul high definition de astazi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri