Compania UPC-Astral va finaliza, pana la sfarsitul anului 2006, procesul de modernizare a celor 20 de centre Astral din Capitala, a declarat marti, pentru Rompres, directorul regional de Operatiuni Bucuresti, Cristian Dan. "Pana la sfarsitul anului vom finaliza procesul de transformare a casieriilor Astral Telecom din Bucuresti in centre de relatii cu clientii UPC - Astral", a explicat Cristian Dan.

Marti, a fost inaugurat al doilea centru, in bulevardul Nicolae Titulescu, primul centru modernizat fiind cel din strada Alexandriei. In noile centre de relatii cu clientii, acestia au la dispozitie un spatiu special amenajat, unde pot testa serviciile de televiziune, de telefonie si internet. De asemenea, clientii UPC -Astral au la dispozitie un nou stand unde isi pot exprima in scris sugestiile si comentariile legate de serviciile companiei, la care vor primi raspuns.

UPC Romania a devenit, in urma achizitiei companiei Astral, cea mai mare companie de comunicatii prin cablu si satelit din Romania, oferind servicii unui numar de circa 1,3 milioane clienti. in 2005, Liberty Global International, al treilea mare operator de cablu din lume, prezent prin filiala sa UPC, a achizitionat compania Astral Telecom. Liberty Global International ofera servicii de televiziune prin cablu, televiziune digitala si prin satelit, internet si telefonie in peste 15 milioane de locuinte din intreaga lume. Grupul american a investit pana acum peste 500 milioane dolari in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri