Ultra PRO, distribuitor Assus in Romania a lansat pe piata una dintre cele mai performante placi de baza de la ASUS - P5WDG2-WS, bazata pe chipset-ul Intel 975X K Tech - Ultra PRO, informeaza un comunicat al companiei.
Noua placa de baza ASUS P5WDG2-WS este destinata statiilor de lucru si desktop-urilor high-end. Bazata pe chipset-ul Intel 975X, P5WDG2-WS include suport pentru procesoarele dual core, Intel Pentium D si Pentium Extreme Edition.

De asemenea, noua placa de baza ASUS ofera suport pentru solutia de procesare grafica duala ATI CrossFire, ceea ce permite utilizarea in paralel, pe acelasi PC, a doua placi video ATI cu magistrala PCI Express. Aceasta tehnologie ofera libertate in alegerea acceleratoarelor video si pune la dispozitia utilizatorului patru moduri de randare. Obtineti astfel o mai mare flexibilitate si o performanta deosebita in aplicatii grafice diverse.

In plus, prin intermediul suportului nativ DDR2 800 si valorii de pana la 1066 MHz a FSB-ului, sistemul beneficiaza de o viteza sporita in comunicarea cu memoria, asigurand o performanta de un nivel superior in majoritatea aplicatiilor. P5WDG2-WS faciliteaza viitoarele upgrade-uri, deoarece vine echipata cu opt porturi Serial ATA - II si suport pentru cele mai uzuale matrice RAID, ceea ce permite folosirea in comun a mai multor harddisk-uri atat pentru o viteza sporita de acces la date, cat si pentru o mai mare siguranta a acestora.

O alta caracteristica importanta a acestei placi de baza, si parte a conceptului AI (ASUS Intelligence), o reprezinta functia AI Quiet, ce controleaza nivelul de silentiozitate al cooler-ului.

De controlul temperaturii sistemului se ocupa si tehnologia Stack Cool 2, oferita exclusiv de ASUS in cadrul aceluiasi concept si care permite transferul termic de la componentele critice, mari consumatoare de energie, prin disiparea efectiva a caldurii. Rezultatul este o scadere a temperaturii sistemului cu pana la 200 Celsius. in plus, ASUS 8 - Phase Power Design, asigura stabilitate in alimentarea procesorului, chiar si in conditii de overclocking. P5WDG2-WS dispune de suport pentru tehnologia PCI-X ce asigura un canal de comunicare cu viteza mare, de pana la 1,06 GB pe secunda, cu diversele dispozitive conectate la acesta. De asemenea, tehnologia Intel Memory Pipeline optimizeaza fluxul de memorie intre procesor si sistem, ceea ce aduce un important aport de performanta.

Noua placa de baza ASUS P5WDG2-WS ofera putere superioara de calcul, suport pentru viitoare upgrade-uri, sistem de racire silentios, un nivel avansat de fiabilitate si stabilitate, fiind destinata statiilor de lucru high-end.

Grupul K Tech - Ultra PRO este una dintre cele mai importante prezente de pe piata romaneasca de IT, desfasurand activitati atat in segmentul de retail cat si in cel de distributie. Activitatea de distributie a grupului, realizata prin K Tech Electronics, s-a desfasurat in 2005 printr-un numar de aproximativ 1.800 resell-eri, intr-o crestere sensibila fata de anul precedent.

In 2005 grupul K Tech - Ultra PRO a obtinut o cifra de afaceri de 80 milioane dolari, in crestere cu 20,30 la suta comparativ cu anul 2004. in ultimii doi ani, grupul K Tech - Ultra PRO a dus o politica constanta de extindere a lantului de magazine Ultra PRO Computers. in luna decembrie 2005, lantul de retail era alcatuit din 79 magazine, din care 24 in Bucuresti si restul acoperind orasele importante din tara. in 2003 a fost infiintata compania Ultra PRO Software
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri