Extraoptiunea de 2000 de minute lunar pentru trei euro pe luna va fi disponibila pentru activare pana la data de 31 martie 2006, doar clientilor prepaid care au activat cartela Cosmote pana la data de 22 martie 2006, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobila COSMOTE Romania, remis de Rompres.

"Extraoptiunea de 2000 de minute este prima dintr-o serie de oferte dezvoltate conform cerintelor consumatorilor pe care Cosmote Romania le va lansa anul acesta", a declarat Directorul de Marketing si Comunicare al companiei, Costas Kapetanopoulos.

Lansata in luna decembrie 2005, Cosmote Romania este membra a grupului elen Cosmote, divizia de telefonie mobila a operatorului elen de telefonie Grupului Hellenic Telecommunications Organization SA (OTE). Cosmote Romania avea aproape 50.000 de clienti la sfarsitul anului 2005, dintre care 30.000 de clienti noi in primele trei saptamani de la lansarea sa pe piata.

Compania va continua sa investeasca in dezvoltarea si extinderea retelei de acoperire la nivel national, estimand ca va ajunge la un grad de acoperire de peste 90 la suta pana in iunie 2006. Grupul elen Cosmote are peste 8,2 milioane de clienti in regiunea Europei de Sud-Est, fiind operatorul cu cea mai dezvoltata prezenta in regiune in tarile in care este prezent (Grecia, Bulgaria, Albania, Macedonia si Romania).