Astfel, modelul Sony Ericsson K800, lansat sub marca Cyber-shotÖ, este dotat cu camera foto digitala integrata de 3,2 megapixeli, focalizare automata, blitz cu Xenon si tehnologie de captare si procesare a imaginii BestPic.

P990 este telefonul business prin excelenta. Smartphone-ul ofera toate beneficiile tehnologiei 3G, inclusiv apeluri video, descarcare in banda larga de fisiere de mari dimensiuni, precum si capacitatea de a naviga pe Internet, cu pagini complete HTML.

Compact si subtire, noul M600 este un echipament complet de telefonie mobila 3G si e-mail, cu ecran sensibil la atingere si functie de recunoastere a scrisului de mana. Cu o grosime de numai 15 mm, M600 este unul dintre cele mai subtiri telefoane mobile 3G de business existente pe piata in acest moment.

W300, W810 si W950 completeaza seria de telefoane Walkman. W950 are caracteristicile si calitatea unui music player dedicat. Cei 4 GB de memorie sunt suficienti pentru a stoca 4000 de melodii, iar calitatea sonora a muzicii redate in casti face extrem de placute auditiile muzicale. Toate modelele din gama Walkman« suporta fisiere muzicale MP3 si AAC si permit ascultarea a 30 de ore de muzica in continuu. Utilizarea este usurata de tastele speciale pentru muzica, functia shuffle si radioul incorporat, care pot fi utilizate si in avion. Platforma software Disc2Phone, furnizata in pachet, permite utilizatorilor sa transfere cu usurinta muzica de pe CD-uri direct in telefon.

Desi este un telefon low-end, Sony Ericsson J100 se diferentiaza de modelele similare. J100 are cele mai mici dimensiuni din gama sa, iar ecranul cu 65.000 de culori este remarcabil pentru un telefon mobil din acest segment.