O a doua versiune pentru testare a software-ului open-source Samba a fost lansat pentru public, continand numeroase reazolvari pentru bug-uri si imbunatatiri.

Samba este un software open-source ce permite ca fisierele Windows si imprimantele sa fie impartite de sistemele Unix si Linux.
Prima versiune test a Samba 4 - care adauga suport pentru Microsoft Active Directory - a fost lansata in luna ianuarie.

Potrivit unui dezvoltator Samba, a doua versiune test a Samba a fost lansata cu scopul de a arata utilizatorilor cat s-a progresat si pentru a primi feedback si suport.

Echipa de dezvoltare a adus mai mult de 80 de modificari la software de la lansarea initiala, inclusiv interfete interne application programming mai bune si un cod mai de calitate.

Totusi, echipa a avertizat asupra utilizarii in productie a software-ului in acest stadiu. "Nu recomandam upgradarea niciunui server de la Samba 3 la Samba 4 in acest stadiu", se spune intr-o nota. "Daca se upgradeaza un server experimental, se recomanda salvarea configuratie si datelor, deoarece tehnologia Samba 4 nu este sigura".



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri