HP a anuntat ca Rydex Investments si Wheaton Franciscan Services au implementat matricele virtuale pentru organizatii mari HP StorageWorks EVA (Enterprise Virtual Arrays) in mediile lor IT
Familia de matrice de disc HP EVA ofera cel mai redus cost total de proprietate pentru o matrice virtuala si raspunde cerintelor variate ale clientilor privind bugetul, capacitatea si performanta. Intr-un benchmark pentru produse de stocare realizat recent in domeniu, familia de matrice de disc HP EVA8000 de mijloc de gama a oferit un raport pret/performanta cu 64 de procente mai bun decat matricea de disc corespondenta de la IBM.(1)

Familia HP EVA se bucura de un real succes in piata - veniturile au crescut cu 28 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar compania a livrat 20.000 de unitati in primul trimestru fiscal din 2006.
Rydex Investments este una dintre companiile de investitii cu cel mai rapid ritm de dezvoltare din Statele Unite. Compania a implementat o solutie SAN (storage area network) HP StorageWorks folosind o matrice de disc HP EVA6000, pentru a gazdui cele peste 50.000 de tranzactii pe care compania le realizeaza in fiecare zi.

Rydex Investments este specializata in deservirea profesionistilor din sectorul financiar si a investitorilor care doresc o flexibilitate mai mare decat cea pe care o ofera fondurile de investitii traditionale, spune Wayne Cobb, chief technology officer la Rydex Investments. Pentru a tine pasul cu dezvoltarea rapida a afacerii noastre si pentru a raspunde cererii constante privind imbunatatirea produselor si serviciilor, am implementat o solutie de stocare HP, care ne ofera flexibilitatea necesara pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri, prin posibilitatea de a ne mari performanta si capacitatea atat cat avem nevoie.

Wheaton Franciscan Services este o organizatie non-profit de ingrijire si gazduire, cu peste 100 de centre, care ofera servicii de asistenta medicala si adapost. Organizatia beneficiaza in prezent de cresterea performantei si a capacitatii obtinute prin migrarea la EVA8000.

Pentru a suporta cresterea constanta a organizatiei noastre de ingrijire medicala, am apelat la HP pentru a ne ajuta sa simplificam mediul nostru IT din ce in ce mai complex, cu o solutie de stocare fiabila si eficienta din punct de vedere al costurilor, spune Scott Harrison, SAN manager la Wheaton Franciscan Services. Trecand de la versiunea EVA5000 la EVA8000, ne asiguram ca infrastructura noastra este capabila sa suporte aceasta crestere, imbunatatind in acelasi timp gestionarea dispozitivelor de stocare din cadrul organizatiei.
HP ofera cel mai bun raport pret/performanta din industrie, potrivit rezultatelor unui benchmark recent


HP StorageWorks EVA8000 a obtinut cel mai bun raport

pret/performanta din clasa sa si un calificativ general excelent, potrivit celui mai recent benchmark SPC-2 realizat de Storage Performance Council, care incearca sa imite fluxurile reale de lucru ale clientilor.
Rezultatele devanseaza matricea de disc IBM cu 64 de procente si evidentiaza inalta performanta competitiva si capacitatea ce asigura cel mai bun raport pret/performanta obtinut de EVA8000, comparativ cu matricele de mijloc de gama competitive incluse in benchmark.(2)
Mai multe informatii despre benchmark-ul SPC-2 realizat de Storage Performance Council sunt disponibile la adresa www.storageperformance.org.

Mai multe informatii despre portofoliul HP StorageWorks sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/storageworks.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri