Incepand cu aceasta saptamana companiile care folosesc serviciile Romtelecom au la dispozitie doua noi optiuni pe care le pot adauga abonamentului telefonic de baza: Biz Talk 800 si Biz Talk 1000, se arata intr-un comunicat remis AMOS News.

Acestea completeaza cele 4 optiuni lansate de Romtelecom pentru clientii business, anul trecut, optiuni care ofereau minute incluse si reduceri de tarife pentru diferite destinatii.

Peste 13.000 de clienti business ai companiei au ales cel putin una dintre optiunile disponibile in prezent, iar noile optiuni lansate astazi au fost definite in functie de cerintele suplimentare ale clientilor.
Aceste noi optiuni fac parte din politica de diversificare a ofertelor Romtelecom, pentru fiecare segment al clientilor din portofoliul sau. De aceasta data, ne-am indreptat atentia catre clientii business, de asteptarile carora credem ca ne-am apropiat, oferindu-le, prin aceste optiuni, posibilitatea de a reducere costurile pentru apelurile locale si interjudetene in reteaua companiei, cu pana la 50% pentru client, a remarcat Dan Pazara, director Corporate Affairs, Romtelecom.
Biz Talk 800 include 800 minute pentru apeluri nationale in reteaua Romtelecom (intrajudetene si interjudetene), indiferent de palierul orar, iar Biz Talk 1000 include 1.000 de astfel de minute.

Dupa depasirea minutelor incluse in optiuni, se aplica tarifele curente pentru convorbirile intrajudetene sau interjudetene. Pentru ambele optiuni clientii beneficiaza automat de tarife speciale la apelurile catre mobil, cu pana la 14% mai mici decat tarifele normale. Optiunea Biz Talk 800 este disponibila pentru un abonament suplimentar de 22 euro pe luna, iar Biz Talk 1000 - pentru 27 euro. Clientii Romtelecom pot combina optiunile de tip Biz Talk (cele noi sau cele lansate anul trecut: Biz Talk 100 si Biz Talk 240) cu una dintre optiunile care asigura reduceri de tarife la convorbirile internationale: Biz International 1 si Biz World. Optiunile se pot adauga la liniile telefonice principale, trunchiuri analogice sau la pachetele ISDN-2.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cum va schimba tehnologia invatamantul in urmatorii ani