Primii doi jucatori de pe piata telecomunicatiilor mobile din Romania se folosesc de prilejul meciului retur Steaua-Rapid pentru a-si multumi clientii.
Astfel, atat clientii Orange cat si cei Connex Vodafone pot vedea in direct pe telefonul mobil si meciul retur din sferturile de finala ale Cupei UEFA, Steaua - Rapid, programat maine de la ora 20,30.

Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania si operatorul ce a lansat in 2004 in premiera pentru Romania servicii video si televiziune in direct pe telefonul mobil, anunta o noua experienta pentru clientii sai. Meciul retur din sferturile de finala ale cupei UEFA, Steaua Rapid, va fi transmis in direct pe telefonul Orange, joi 6 aprilie incepand cu ora 20:30. Totodata, clientii Orange vor putea primi alerte prin SMS ori de cate ori se intampla un eveniment important in timpul meciului, fie ca se modifica scorul, se acorda o lovitura de pedeapsa ori un cartonas sau se fluiera finalul partidei.

Transmiterea in direct pe telefonul Orange a meciului Steaua Rapid este rezultatul unui parteneriat incheiat cu Realitatea TV, televiziunea care detine drepturile de transmisie a evenimentului. Astfel, clientii Orange pasionati de fotbal pot urmari in direct aceasta partida importanta oriunde s-ar afla.

In acelasi timp, fie ca se afla in tara sau in strainatate, fanii fotbalului pot urmari meciul Steaua Rapid si prin Internet, pe site-ul www.connex.ro, unde va fi postat bannerul de promovare a evenimentului. Drepturile de transimisie a meciului prin Internet au fost asigurate prin parteneriatul incheiat de Connex Vodafone cu firma NETBRIDGE.

Ne bucuram sa oferim clientilor Connex Vodafone posibilitatea de a urmari, in direct pe telefonul mobil, dar si prin Internet, meciul retur Steaua-Rapid, decisiv pentru calificarea in semifinalele Cupei UEFA. Astfel, Connex Vodafone ofera fanilor fotbalului modalitati diverse si inovatoare de acces la un eveniment sportiv atat de important, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex Vodafone.

Pentru a putea vedea meciul pe telefonul mobil, clientii Connex Vodafone trebuie saaiba un telefon 3G siuna din ofertele de acces Wap activate. Odata indeplinite aceste conditii, utilizatorii trebuie doar sa intre in portalulPLAY, la adresa http://play.connex.ro, de unde au acces direct prin banner-ul de promovare a evenimentului.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si