Logitech a anuntat ieri ca este partener oficial al Electronic Sports World Cup 2006. Se estimeaza ca evenimentul, care se va desfasura intre 30 iunie si 2 iulie, sa atraga 30.000 de spectatori care vor urmari in jur de 800 dintre cei mai buni gameri ai lumii care vor concura pentru premii de 400.000 de dolari.
Logitech detine o experienta de peste zece ani in producerea de accesorii de gaming, odata cu lansarea in 1995 a joystick-ului pentru PC WingMan.

De atunci, Logitech a oferit, atat gamer-ilor impatimiti cat si celor amatori, volane, gamepad-uri, joystick-uri, mausi si tastaturi destinate PC-urilor si consolelor PlayStation si Xbox. Noua serie de produse G, lansata pe piata in toamna anului trecut, ofera o viteza si acuratete de exceptie precum si posibilitatea personalizarii produselor.

Electronic Sports World Cup este cel mai important eveniment mondial destinat sporturilor electronice. Vor participa reprezentanti a peste 50 de tari, calificati in urma unor competitii nationale ce se desfasoara lunile acestea. Peste 350.000 de jucatori din lumea intreaga participa la aceste concursuri preliminare in dorinta de a se numara printer cei 800 de finalisti.

Prin sponsorizarea Electronic Sports World Cup, Logitech demonstreaza dedicatia sa fata de jocuri si jucatori, oferind cele mai avansate tehnologii pentru a le crea un ascendant fata de competitori. Compania are o legatura stransa cu comunitatile gamer-ilor, multi dintre acestia considerand produsele Logitech ca fiind esentiale pentru atingerea performatelor maxime. Compania a dezvoltat o pagina web destinata special Cupei Mondiale, oferind atat informatii despre eveniment cat si sfaturi pentru organizatorii de LAN party-uri despre cum sa seteze si sa decoreze locatiile destinate unor astfel de petreceri.

Romain du Gardier, Product Manager al Logitech, afirma: Este foarte important pentru Logitech sa participe la un eveniment de Electronic Sports World Cup 2006. Suntem nerabdatori sa fim martorii competitiei din acest an si le uram succed jucatorilor!

Matthieu Dallon, Presedinte al Games-Services si fondator al Electronic Sports World Cup, pe care l-a organizat in ultimii patru ani, declara: Seria G a Logitech ofera tuturor profesionistilor in gaming tehnologie de inalta performanta. Suntem mandrii ca Logitech este partenerul Cupei Mondiale, atat pentru tehnologia pe care o dezvolta cat si pentru cunostiintele in materie de gaming pe care le detine. Multumita produselor Logitech, acesti campioni se pot exprima la adevarata lor valoare.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.