Din aceasta saptamana, Flamingo anunta introducerea in portofoliu a unui nou brand din categoriaDigitalDisplay : HYUNDAI IMAGEQUEST.
Flamingo vine in intampinarea clientilor cu o gama de produse HYUNDAIcompleta, la cele mai bune preturi. Monitoare CRT, monitoare LCD cu diagonale cuprinse intre 17" si 19",televizoare LCD cu diagonale intre 26" si 32",televizoare PLASMA cu diagonale intre 42" si 50" sunt acum disponibile in reteaua de magazine Flamingo si Future Shop. Toate produsele HYUNDAI prezinta cele mai bune specificatii tehnice, sunt insotite decele mai noitehnologii din domeniul Digital Display, de certificari TCO 99 si TCO03 si vin intr-o gama variata pentru toate categoriile de clienti ( office, jucatori pasionati, high-end).
Va prezentam cateva repere semnificative din gama de produse HYUNDAI ImageQuest:

Monitorul LCD Hyundai N71S este monitorul entry level ideal pentru biroul dvs, dar sipentru jocurile de acasa. Aduce tehnologii unice din domeniul Digital Display, un design impunator si un raport pret perfomanta optim. Imaginile clare, stralucitoare, un timp de raspuns de numai 8ms pentru eliminarea efectului "ghosting" fac ca acest monitor sa fie indragit de toti pasionatii de jocuri pe PC.

Monitorul LCD Hyundai Q70U este monitorul din clasa high-end pentru birou, care indeplineste cele mai exigente cerinte calitative si ergonomice. Are ecran LCD A-Si TFT Active Matrix, contrast deosebit de 700:1 si un timp de raspuns de numai 3 ms. Conectivitatea analogica si digitala (DVI), hub USB, calibrarea culorilor prin Image Tune Software sunt catevacaracteristici ce evidentiaza acestmonitor LCD deosebit.

Televizorul LCD Q321 VUON - HighDefinition Ready, SRS True Surround, FIT Engine, contrast 1000:1 si un timp de raspuns de 8ms sunt cateva dintre specificatiile tehnice de top ale televizorului LCD Hyunday VUON Q321, la care se adauga posibilitatea redare Picture in Picture ( 2 tunere TV integrate), scanare digitala pentru redare imagini clare si stralucitoare, 16.7 milioane de culori. Cu acest televizor iti poti transforma apartamentul intr-un veritabil cinematograf !

HYUNDAI ImageQuest a pornit ca producator si distribuitor specializat de monitoare PC dupa desprinderea de Hynix Semiconductor (cunoscuta anterior ca Hyundai Electronics Ind. Co. Ltd.) in 2000. incepand cu aceasta data, Hyundai Image Quest a devenit o companie de solutii de afisaj independenta cu patru filiale de vanzare externe. Fabricile sale produc o gama completa de produse de afisaj digital care include monitoare, PDP ( Plasma Display Panel = panou de afisaj cu plasma ) si televizoare LCD echipate cu tehnologie de ultima generatie.
in 2004, Hyundai ImageQuest a realizat vanzari de 500 milioane de dolari cu o singura gama de produse de afisaj si s-a situat pe pozitia secunda intre companiile listate la KOSDAQ. in plus, Hyundai ImageQuest a primit premiul guvernului (Government Export Award) pentru exportul anual de 300 de milioane pe pietele externe. Hyundai ImageQuest a inregistrat o crestere continua de-a lungul anilor si isi va pastra activitatea axata spre viitor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri