UPC Romania va propune abonatilor Astral Telecom propriul contract de furnizare a serviciilor CATV, operatiunea urmind sa aiba loc dupa fuziunea celor doua companii, estimata sa se incheie la finele lunii octombrie, a declarat ieri directorul juridic al UPC Romania, Florina Tanase, citata de MEDIAFAX. In urma discutiei cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), UPC a fost de acord sa aduca imbunatatiri contractului incheiat intre abonati si Astral Telecom. Intentia este ca, in cadrul procesului de integrare a celor doua companii, sa se introduca contractul UPC si pentru clientii Astral Telecom. Implementarea noului contract necesita insa modernizarea sistemelor IT si de facturare, a adaugat Tanase.

Amendamente noi

Florina Tanase a afirmat ca, pentru rezolvarea punctuala a aspectelor semnalate de ANPC, UPC Romania a inaintat institutiei, in luna martie, o serie de amendamente pentru a fi implementate pentru contractele deja existente ale Astral Telecom prin afisare in centrele de relatii cu clientii si prin intermediul canalului propriu de informare, Info-Channel.

Autoritatea a somat, recent, compania Astral Telecom sa modifice acele clauze din contractele cu beneficiarii pe care instanta, printr-o hotarire a Judecatoriei Bistrita-Nasaud, le-a considerat abuzive. Sentinta a fost emisa in urma unui proces intentat de Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Bistrita-Nasaud ca urmare a reclamatiilor venite de la consumatori cu privire la serviciile furnizorului de televiziune prin cablu. Clauzele care trebuie modificate se refera la obligatia consumatorilor de a plati taxa lunara in avans pentru o luna, introducerea penalitatii de 1% pe zi, precum si la exonerarea de raspundere a furnizorului pentru variatiile mai mari de 10% ale tensiunii in retea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri