Domo, al doilea retailer electroIT de pe piata locala, a deschis cu 250.000 de euro un magazin in centrul Hermes Shopping Center din Piatra Neamt.
Magazinul deschis pe 5 aprilie are o suprafata de 900 de metri patrati, iar investitia nu include stocurile. In primele trei zile de la inaugurare, magazinul a inregistrat un trafic de aproximativ 3.000 de persoane si vanzari in jurul a 10.000 euro.

''Noua deschidere din Piatra Neamt face parte din planul de extindere al companiei pentru anul 2012, pentru care am previzionat inca doua noi magazine'', declara Lorand Szarvadi, CEO Domo.

Domo Retail, unul din cei mai mari jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT si telecom, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 175 milioane de euro si detine o retea formata din 110 magazine cu peste 1550 angajati.

Anul trecut piata de electroIT si telecom a ajuns la circa 1,4 miliarde de euro, iar principalii jucatorii sunt Altex, Domo, Flanco si eMag.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri