Cosmote Romania introduce serviciul de plata online, o modalitate mai simpla si mai rapida de a plati factura lunara sau de a reincarca o cartela SIM preplatita. Serviciul de plata online poate fi accesat prin accesarea/crearea unui cont WebCare.
Noul serviciu este disponibil pentru toti clientii Cosmote, atat utilizatori de cartela preplatita cat si abonati (persoane fizice sau juridice). Clientii trebuie sa isi acceseze contul WebCare la adresa https://webcare.cosmote.ro si sa plateasca factura lunara sau sa reincarce o cartela preplatita.

Serviciul de plata online a facturii permite tranzactii de maxim 5.000 lei si ofera posibilitatea de a plati factura curenta sau in avans. Utilizatorii pot alege sa plateasca factura si pentru un alt abonat Cosmote.

Un client Cosmote poate reincarca un cont preplatit cu o valoare de minim 5 euro pana la maxim 100 de euro pentru fiecare tranzactie.

Prin intermediul contului WebCare, utilizatorii au posibilitatea de a activa serviciul Connect Secure sau optiunile Connect Mobile.

Clientii Cosmote care au un cont WebCare pot sa isi activeze si serviciul gratuit de factura electronica, e-Bill, inlocuind factura tiparita cu cea in format electronic. In plus, orice client poate accesa online in mod gratuit si factura detaliata a convorbirilor sale. Optand pentru factura electronica, fiecare client poate contribui la un mediu mai sanatos, reducand consumul de hartie si salvand copaci. Factura electronica are aceeasi valoare fiscala ca o factura tiparita datorita semnaturii electronice incorporate si a marcii temporale DigiSign, furnizor de servicii de certificare acreditat, si a codului de bare care furnizeaza aceeasi informatie ca o factura tiparita.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri