Concertele s-au schimbat foarte mult de la finalul anilor ’60, zilele de glorie ale Woodstock-ului. In prezent, concertele incorporeaza foarte multe tehnologii moderne – imagini holografice ale artistilor decedati sau cererea de melodii prin mesaje text in timp real, scrie Mashable.com.
In 1969, fashion-ul definea generatia acelor vremi. Oamenii se exprimau prin felul in care se imbracau. In prezent, accesoriul reprezentativ a devenit smartphone-ul.

66% dintre cei ce participa la concerte in prezent fotografiaza cu smartphone-urile in timp ce in anii ’60 la mare cautare erau aparatele foto Polaroid. Device-urile acelea cantareau peste 1 kg si puteau face opt fotografii per incarcare.

Tot in acele perioade oamenii formau cozi la telefoane publice pentru a-si suna cunoscutii. In prezent, 32% dintre fanii formatiilor trimit update-uri pe Facebook sau scriu pe Twitter chiar din timpul concertelor.

Sunt apuse si zilele in care, pentru a crea atmosfera, fanii aprindeau brichete pentru a lumina. Ecranele smartphone-urilor realizeaza acelasi lucru, fara a risca sa te arzi.

Tu te folosesti de tehnologie in timpul concertelor? Spune-ne in comentarii.

Click pe infografic pentru a-l mari.



Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri