Orange ieftineste roaming-ul

Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, lanseaza un nou concept de roaming: Orange travel, informeaza un comunicat al operatorului primit la redactie. Astfel, incepand cu 20 aprilie, abonatii Orange Romania care calatoresc in strainatate si folosesc serviciul Roaming beneficiaza de un mod de tarifare mai simplu si mai avantajos.

Prin Orange travel, operatorul de telefonie mobila va oferi clientiilor sai tarife fixe indiferent de reteaua aleasa atunci cand calatoresc intr-o tara straina. Avantajul clientilor este ca selectarea retelei cu cel mai mic tarif nu mai este necesara in roaming deoarece cu Orange travel tariful este acelasi in tara de destinatie, indiferent de retea si de intervalele orare in care sunt efectuate apelurile. Astfel, costurile convorbirilor in roaming devin mult mai usor de gestionat.

De asemenea, Orange ofera clientilor sai care calatoresc in strainatate, abonati sau utilizatori PrePay, posibilitatea de a-si consulta mesageria vocala sau de a apela Serviciul Clienti la un tarif special de 0,35 USD/minut. Pentru aceasta, este suficient sa apeleze *121# si sa aleaga serviciul dorit.

Serviciul Roaming pune la dispozitia abonatilor Orange peste 260 de retele de telefonie mobila din mai mult de 130 de tari si 2 operatori de telefonie prin satelit. Activarea serviciului Roaming se face apeland 450 inainte de plecarea din tara. Tarifele de roaming valabile pentru utilizatorii PrePay sau de abonamente reincarcabile raman neschimbate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri