Aplicatiile software pentru terminale mobile disponibile in Romania nu sunt scumpe, dar pretul practicat de operatorii de telefonie pentru serviciile de date nu este adaptat la veniturile populatiei, a declarat directorul general al agentiei de mobile marketing Syscom Digital, Maia Novolan in cadrul evenimentului ZF Mobilio, scrie Mediafax.
"Aplicatiile contra cost nu sunt scumpe pe piata locala, in schimb traficul de date este mai scump fata de alte tari, sau mai bine spus neadaptat la veniturile din Romania", a spus Novolan.

Ea a adaugat ca aplicatiile sunt foarte importante pentru companii si pentru paginile web care furnizeaza informatii, deoarece pe piata locala sunt active multe telefoane inteligente (smartphone-uri).

"Utilizatorii sunt din ce in ce mai educati. Din fericire avem si operatorii de telefonie care, din dorinta lor de a capta mai multi clienti, ofera pachete promotionale cu smartphone-uri. Avem tehnologia necesara in Romania care sa permita un schimb de date foarte mare, in schimb costurile sunt destul de mari", a mai spus reprezentantul companiei.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri