O decizie cat de mica poate provoca atat de multe. Se pare ca in zilele incipiente ale iPhone-ului, cand toti considerau ca BlackBerry este si va ramane mult timp lider incontestabil pe segmentul telefoanelor business, Apple lua in considerare modele de design care par acum total neinspirate.
Aparent, una dintre optiunile pe care compania o lua foarte in serios era o tastatura fizica pentru iPhone. Da, exact ca la BlackBerry, cu butoane fizice, scrie Cnet.

Revelatia a venit de la Tony Fadell, inginer care lucra alaturi de Apple la acea vreme.

Intr-un interviu cu the Verge, Fadell - care a parasit Apple pentru a-si crea compania Nest, producatoare de termostate – a subliniat ca in zilele de inceput ale iPhone-ului, cand inca designul nu era creat, se luau in considerare mai multe forme si optiuni. Una dintre ele implica o tastatura fizica.

Unii pot spune ca este un lucru bun ca Apple nu a mers pe acest drum dar, oare, ce s-ar fi intamplat daca corporatia americana ar fi ales aceasta cale? Clientii ar fi considerat oare ca daca Apple a realizat un telefon astfel, este cu adevarat eficient si bun? Sau alta companie ar fi simtit ca viitorul este touch-screen-ul si “ar fi luat fata” Apple?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri