In octombrie 2004 Orange a lansat in premiera pe piata romaneasca televiziune in direct pe telefonul mobil si servicii video, atat prin EDGE cat si prin GPRS.

Daca in momentul lansarii EDGE era prezent in 4 orase, acum clientii Orange din 41 de orase beneficiaza de servicii de date la viteze de transfer mult mai mari si pot accesa in Orange World sectiunea de servicii video care le ofera posibilitatea de a vedea pe telefonul mobil 3 posturi de televiziune in direct (Pro TV International, N24 si Minimax), emisiuni TV inregistrate, concerte si meciuri de fotbal in direct, clipuri in timp near-live din UEFA Champions League si Divizia A, stiri, videoclipuri muzicale, prezentari de filme, interviuri cu vedetele locale precum si imagini live din Piata Victoriei.

“Extinderea retelei de banda larga este o realizare importanta pentru noi si in concordanta cu strategia Orange de a pune la dispozitie servicii mobile de mare viteza unui numar cat mai mare de clienti. In perioada urmatoare vom continua investitiile in cresterea acoperirii EDGE, astfel incat sa poate fi folosita oriunde exista acoperire GSM. In ultima perioada traficul de video streaming s-a dublat de la o luna la alta, ceea ce dovedeste interesul tot mai mare al clientilor fata de serviciile video," a declarat Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania.

Conform declaratiilor companiei, strategia Orange preconizeaza ca in urmatorii doi ani aproximativ 70% din populatia tarii sa fie sub acoperirea tehnologiei EDGE.