Abonatii la serviciul TalkTalk oferit de Carphone Warehouse in Marea Britanie vor putea beneficia de un pachet format din trafic nelimitat la Internet in banda larga si convorbiri telefonice fixe nelimitate in Marea Britanie si 29 de tari din Europa pentru 9,99 lire sterline (14,40 euro) pe luna, la care se va adauga insa o chirie lunara de 10,99 lire sterline si o taxa unica de conectare de 29,99 lire sterline. in prezent, abonatii la serviciile de Internet in banda larga din Marea Britanie platesc, in medie, aproximativ 14,99 lire sterline (21,50 euro) pe luna.
       
Lansarea acestei strategii broadband va necesita o investitie initiala de 110 milioane lire sterline, grupul britanic estimand ca in exercitiul fiscal 2006-2007 va inregistra pierderi operationale de aproximativ 50 milioane lire sterline. in schimb, Carphone Warehouse estimeaza ca incepand cu 2007 profitul sau operational va creste cu 30-40 milioane lire sterline pe an. Mizand pe cresterea pietei de Internet in banda larga si a telefoniei prin Internet, Carphone Warehouse intentioneaza sa devina un jucator important pe piata telecomunicatiilor, in dauna liderului BT Group Plc si a operatorului NTL Telewest.
       
Serviciul TalkTalk are aproximativ 2,6 milioane abonati in Marea Britanie, ca urmare a achizitionarii societatilor Onetel si Tele2. Prin noua strategie broadband, Carphone Warehouse estimeaza ca in luna martie 2009 va ajunge la aproximativ 3,5 milioane abonati. BT Group, fostul monopol britanic din domeniul telefoniei, are in prezent aproximativ 2,3 milioane abonati la serviciile de Internet de mare viteza. NTL Telewest este o societate nou formata prin fuziunea a doi importanti operatorii de televiziune prin cablu si telefonie prin internet din Marea Britanie.
       
Carphone opereaza cu peste 1.500 de magazine in 10 tari din Europa. Saptamana trecuta Carphone impreuna cu Virgin Mobile au lansat un nou operator de retea mobila virtuala (MVNO - Mobile Virtual Network Operator) in Franta, estimand ca acest proiect mixt ii va provoca pierderi operationale de aproximativ 10 milioane lire sterline in acest an.