Yahoo a dezvaluit miercuri seara browserul pentru terminale mobile Axis, semnaland intrarea companiei ce se confrunta cu probleme majore la nivel de management pe o noua nisa, scrie MyBroadband.
Noul “search browser”, asa cum ii spune compania, poate fi downloadat gratuit pe App Store al Apple si ca plug-in in Internet Explorer, Safari, Firefox si Chrome. Versiunea Android va fi lansata in viitorul apropiat.


Atunci cand cauti in browser, poti previzualiza pana la 25 de rezultate care apar in mici casute. Daca esti pe iPad, poti naviga prin atingere atat pe verticala cat si pe orizontala. Oficialii Yahoo spun ca search browserul este extrem de cusomizabil si ca poate oferi doar rezultate foto.

Te poti loga atat cu ID-ul de Yahoo cat si cu cel de Facebook sau Google. Daca esti logat, poti continua de pe alt device cautarea pe care ai realizat-o in alta parte.

Ti-ai downloadat produsul? Cum ti se pare?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri