Astfel a fost reeditata ceremonia sustinuta cu ocazia intalnirii anuale a Cisco Systems cu partenerii sai, desfasurata la jumatatea lunii martie la San Diego, California.

“Cisco este hotarata sa asigure partenerilor sai intregul suport in demersurile lor de a se dezvolta continuu. Cu prilejul Cisco Partner Summit 2006 am impartasit viziunea Cisco de a sprijini partenerii sa se diferentieze intre ei si sa dezvolte noi piete. impreuna vom continua sa fim inovativi tehnologic pentru a depasi permanent asteptarile clientilor nostri,” a spus Keith Goodwin, Senior Vice President, Worldwide Channels – Cisco Systems.

Printre criteriile care au stat la baza acordarii premiilor obtinute de S&T Romania se numara abilitatile de a crea, implementa si de a asigura mentenanta solutiilor Cisco, capacitatea de a furniza solutii pentru verticale industriale, nivelul de satisfactie a clientilor identificat pe baza chestionarelor completate de acestia, precum si rata de crestere anuala a volumului de vanzari a produselor Cisco.

“Prestigiosul premiu certifica eforturile comune ale Cisco si S&T Romania de a furniza cele mai eficiente solutii de comunicatii integrate pentru mediul de afaceri. Putem afirma ca acest parteneriat a depasit dimensiunea comerciala si reprezinta un stimulent permanent pentru echipa noastra de a pune la dispozitia clientilor sisteme informatice ce incorporeaza solutii de comunicatii cu costuri reduse de implementare, exploatare si intretinere,” a declarat Bogdan Cocora, Managing Director – S&T Romania.

S&T, in calitate de Cisco Premier Certified Partner, promoveaza adoptarea acestei tehnologii, compania insasi constituind un exemplu practic de aplicare si utilizare a telefoniei pe retea IP.
Experienta acumulata de specialistii S&T Romania in urma dezvoltarii si mentenantei retelei interne a fost pusa in valoare cu ocazia implementarii altor proiecte. Acest lucru a condus la crearea unui set de bune practici gata de a fi aplicate pentru optimizarea infrastructurii de comunicatii a clientilor companiei.