Network One Distribution (NOD – cunoscuta anterior ca Asesoft Distribution), unul din cei mai importanti jucatori pe piata de distributie a produselor electro-IT, estimeaza ca piata laptop-urilor va creste cu 10% in acest an de la 250 milioane euro la 275 milioane euro.
Cifrele estimate de NOD vin si ca urmare a parteneriatului strategic incheiat cu producatorul IT Asus - unul din cei mai importanti furnizori de laptop-uri si componente IT din lume, prin care tinteste vanzari de 10 milioane de euro pana la finalul acestui an.

„Acest parteneriat va acoperi intregul portofoliu de produse Asus, de la laptopuri si tablete la networking, monitoare, componente PC si dispozitive multimedia. Tintim ca, pana la sfarsitul acestui an, sa realizam impreuna o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro”, a declarat Ciprian Donciu, country manager Asus Romania.

Prin parteneriatul incheiat cu Asus, care detine o cota de 16% pe piata laptopurilor, NOD isi va consolida pozitia pe piata de distributie IT&C din Romania.

„Am integrat rapid intregul portofoliu Asus in parte si datorita investitiei de 1,5 milioane de euro pe care NOD a derulat-o anul trecut pentru optimizarea logistica si operationala. In acest moment avem disponibile toate gamele de produse Asus, pe care le putem oferi pe toate canalele de distributie” a declarat Razvan Ziemba (foto), Director General NOD.

Network One Distribution urmareste pozitionarea ca jucator regional pe piata distributiei electro-IT din Europa Centrala si de Est, prin extinderea operatiunilor in Bulgaria, Serbia, Ucraina si Ungaria pana in 2014.

NOD face parte, alaturi de eMAG si Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri