France Telecom, parintele operatorului Orange, a achizitionat si restul de 51% din actiunile pe care inca nu le detinea la platforma de video sharing DailyMotion, unul dintre principalii concurenti YouTube.
Anul trecut, compania telecom a cumparat 49% din actiunile DailyMotion pentru 62 milioane de euro cu optiunea de a cumpara restul actiunilor mai tarziu.

Surse din piata spun pentru cotidianul francez Les Echos ca restul de 51% din actiuni ar fi costat France Telecom mai mult de 72 de milioane de euro, intr-un deal care ar putea fi finalizat in ianuarie 2013, scrie TheNextWeb.

Dupa ce va prelua controlul DailyMotion este posibil ca France Telecom sa caute parteneri pentru extinderea platformei video.

DailyMotion atrage peste 135 de milioane de vizitatori unici pe luna si atrage 1,8 miliarde de vizualizari, conform companiei. DailyMotion are si versiune in limba romana.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri